Novosti

27. veljače 2017.

10. Combis konferencija proglašena najboljom konferencijom u 2016. godini!

Jubilarno izdanje Combis konferencije osvojilo je Attend nagradu za najbolju konferenciju u 2016. godini na dodjeli strukovnih nagrada RSVP konferencije. Meetme agencija bila je dio ovog sjajnog projekta.

Dobitnika nagrade za najbolji kongres, konferenciju i sajam ocjenjivao je inozemni stručni žiri koji su sačinjavali stručnjaci iz segmenta organizacije događanja: Dan Walsh, James Morgan, Mary Kirillova, Joe Buckhurst i Snežana Subotić.

Attend je strukovna nagrada RSVP događanja koji već drugu godinu zaredom okuplja stručnjake iz event industrije iz Hrvatske i regije.

07. veljače 2017.

MeetME agenciji dodijeljen AA certifikat bonitetne izvrsnosti!

Zahvaljujući odličnim poslovnim rezultatima u prošloj godini, MeetME agencija zadovoljila je sve stroge financijsko - analitičke kriterije prema metodologiji jedinstvenoj za područje cijele Europe te stekla pravo postati nositeljem Certifikata bonitetne izvrsnosti.

MeetME agencija pripada u skupinu od 5% najboljih poduzeća u Republici Hrvatskoj, što potvrđuje ovaj međunarodno priznati Certifikat bonitetne izvrsnosti, koji je ujedno i referenca da smo siguran, ugledan i poželjan partner.

19. kolovoza 2013.

Meetme na Terraneo Festivalu 2013!

MeetME agencija je 2013. godine sudjelovala u organizaciji Terraneo Festivala kao Artist Liaison Management.

Super iskustvo, super bandovi i muzika, odlični ljudi!

14. studenoga 2012.

MeetME agencija uvrštena je u Zlatnu knjigu najboljih hrvatskih poduzetnika i menadžera!

MeetME agencija uvrštena je među prvih 6% najboljih poduzeća u Republici Hrvatskoj prema kriteriju stvaranja nove vrijednosti, objavila je tvrtka Poslovna Hrvatska.

Ovakvim uspješnim rezultatom ispunjen je uvjet za uvrštavanje u XVI. izdanje ZLATNE KNJIGE NAJBOLJIH HRVATSKIH PODUZETNIKA I MENADŽERA.

Press

Lider Press BIZdirekt BIZ DIREKT 2011 BIZ DIREKT 2012